donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Kritische reacties Willem Schulpen op laatste persbericht Nedstaal

3 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Willem Schulpen van 'Comité Asbest Nedstaal Nee', heeft kritisch gereageerd op het laatste, volgens hem, nogal optimistische persbericht van Nedstaal over hun schoorsteen-uitstoot over 2012.

Volgens Schulpen wil Nedstaal met deze cijfers ‘goede sier’ maken, zonder dat de cijfers echt getoetst kunnen worden, want er is nog geen milieujaarverslag bekend. Als het milieujaarverslag bekend is wil Willem Schulpen de cijfers van Nedstaal nader gaan bestuderen, en hij hoopt dat OZHZ deze cijfers deze keer gedegen zal toetsen.
 
Verder maakt Willem Schulpen zich ernstige zorgen over de onderhoudssituatie bij Nedstaal. Hij ziet veel achterstallig onderhoud.
 
 
 

Lees meer over:

nedstaal onderhoud uitstoot
Deel dit bericht met je vrienden!