vrijdag 5 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Techniekles in de kleutergroepen van de Loopplank

17 mei 2013

ALBLASSERDAM - Na de meivakantie is er op de Looplank gestart met technieklessen voor de kleuters. Deze lessen worden aangeboden in circuitvorm met 5 verschillende opdrachten uit de techniekdozen: een autootje bouwen met schroeven en moeren, stevige torens bouwen en de hellingproef uitvoeren, een echt muurtje metselen, ontdekken wat magnetisch is en zelf een lange knikkerbaan bouwen. 

Bij zulke bijzondere opdrachten konden de jongste leerlingen wel een beetje hulp gebruiken en dat hadden ze goed geregeld! Er kwamen namelijk 10 kinderen uit groep 7 helpen, om zo samen met de kleuters aan de opdrachten te werken. 
 
Afgelopen maandag was de eerste keer en dat ging heel goed.

Lees meer over:

techniek loopplank
Deel dit bericht met je vrienden!