donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Rodeostier middelpunt op eerste Vrienden van De Loopplank fancy fair

21 mei 2013

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 17 mei zorgde de vele regen ervoor dat de eerste Vrienden van De Loopplank fancy fair met een Amerikaans tintje grotendeels binnen de schoolmuren verhuisde. Het mocht echter de pret niet drukken. Het was een succes met een mooie opbrengst. 

Het leek er die vrijdag op dat het met de regen zou meevallen. Alle fancy fair activiteiten stonden daarom startklaar op de pleinen van PCBS De Loopplank. Pittige regenbuien zorgden ervoor dat het een binnenfeestje werd. Maar ondanks de aanhoudende regen vonden toch nog veel kinderen, ouders, opa’s en oma’s en andere bekenden de weg naar de festiviteit. De Amerikaanse versnaperingen gingen als zoete broodjes over de toonbank. Binnen anderhalf uur waren de brownies al uitverkocht! Voor het hairwrappen en de bijzondere balloncreaties stonden de kinderen in de rij. De rodeostier werd met wisselend succes door jong en oud bereden en zorgde voor de nodige hilariteit. 
 
Deze eerste fancy fair heeft het mooie bedrag van 1095 euro opgebracht. Vrijwel alle activiteiten en de loterij werden gesponsord. De organisatoren gaven het gelijk al aan: ‘Volgend jaar gaan we in de herhaling. Met nog meer activiteiten en nog meer brownies!’

Lees meer over:

de loopplank fancy fair
Deel dit bericht met je vrienden!