donderdag 4 maart 2021

Alles over Alblasserdam

Zaterdag 8 Juni Tennis4life bij ATV

24 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Tennisvereniging ATV doet zaterdag 8 juni mee met de eerste editie van Tennis4life. Zes uur achter elkaar wordt er bij Tennisverenigingen getennist.

De wens is dat alle tennissende Nederlanders uiteindelijk op alle denkbare tennislocaties meestrijden tegen de gevolgen van kanker. Met het spelen van de langste tenniswedstrijd, worden anderen gefaciliteerd en geïnspireerd om "goed, gelukkig en gezond" te leven met kanker.

De stichting Tennis4life is een zusje van de stichting Alpe d'Huzes. Alle donaties gaan dan ook één op één naar hun fonds en zijn bestemd voor wetenschappelijk onderzoek.

Op zaterdag 8 juni steunt Tennisvereniging ATV de stichting Tennis4life door het organiseren van de "langste tenniswedstrijd" van zes uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per deelnemer. Daarvoor krijg je toegang tot de banen, een Tennis4life t-shirt (wat op de dag zelf door iedereen wordt gedragen), informatie over de stichting en een blijvende herinnering. Verder is het de bedoeling dat iedere deelnemer, vanaf zestien jaar, zich laat sponsoren voor minimaal € 75,- (tot en met 15 jaar €25,-). Elke tennisser kan en mag meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van ATV. Je kon Inschrijven tot en met 20 mei. Zie ook www.stichtingtennis4life.nl.

Lees meer over:

tennis atv tennis4life
Deel dit bericht met je vrienden!