vrijdag 5 maart 2021

Alles over Alblasserdam

ATV Jopen 2013: Inschrijving gestart

27 mei 2013

ALBLASSERDAM - Dit jaar wordt voor het vijfde jaar achtereen het ATV Open Jeugdtennistoernooi, JOPEN, georganiseerd. Het door de KNLTB goedgekeurd tennistoernooi vindt plaats van maandag 1 juli t/m zondag 7 juli 2013

Iedere jonge tennisser en tennisster uit de regio en Alblasserdam kan mee doen in de onderdelen JE, JD, ME, MD en Mix in de leeftijdcategorieën t/m 8, t/m 10, t/m 12, t/m 14 en t/m 17 jaar. Net als vorig jaar zijn er mooie prijzen te winnen. Inschrijven kan tot 23 juni 2013.

Inschrijven kan via internet (www.toernooiklapper.nl; regio Rotterdam, zoek op JOPEN). Er is op de ATV-website (www.tennisvereniging-atv.nl) en Facebookpagina een directe link aangemaakt.

Dit jaar is ICT dienstverlener Epine uit Papendrecht hoofdsponsor van het toernooi.

Uiteraard is er ook dit jaar weer een opvallende toernooiposter gemaakt die door de enthousiaste wedstrijdleiding op de foto wordt vastgehouden.

Nieuw dit jaar in de wedstrijdleiding zijn Robert van der Waal, Maarten de Zeeuw en Siebe Versendaal. Voor meer informatie kan je terecht op de ATV-website of stel vragen per e-mail jeugdcommissie@tennisvereniging-atv.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!