zondag 17 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Arco Strop nieuwe lijsttrekker CDA Alblasserdam

5 juni 2013

ALBLASSERDAM - De leden van de CDA-afdeling Alblasserdam hebben tijdens hun recente vergadering Arco Strop gekozen tot lijsttrekker bij de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014.

“Arco is betrokken en energiek. Hij zal voor Alblasserdam veel kunnen betekenen met zijn ideeën en inzet. We zijn blij dat hij onze CDA-kar wil trekken in Alblasserdam”, aldus afdelingsvoorzitter André Ruikes.

Arco is sinds 2004 lid van het CDA en was al campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2010. Vanaf dat jaar maakt hij ook deel uit van de CDA-fractie en is als burgerraadslid actief in de Commissie Grondgebied.

Hart voor Alblasserdam
Arco Strop: “Ik wil me als CDA-lijsttrekker hard maken om de inwoners actief te betrekken bij het ontwikkelen van ideeën en initiatieven door en voor de samenleving. Het afgelopen jaar zijn daarvan al voorbeelden zichtbaar geworden in Alblasserdam, zoals het nieuwe zwembad en de sporthal op Molenzicht”.

Vanuit de slogan ‘hart voor Alblasserdam’ wil hij de kracht en kwaliteit van inwoners in de gemeente bundelen en hen laten meedenken over belangrijke thema’s als jeugd, gezondheid en welzijn. Arco is zaterdag 22 juni en 6 juli, samen met andere CDA leden, aanwezig in de winkelcentra (Makado, Scheldeplein) met een ‘hart’ waarop iedereen zijn idee voor een beter Alblasserdam kan achterlaten.

Arco is 32 jaar geleden geboren in Hardinxveld-Giessendam en heeft, na zijn middelbare schoolopleiding bij de Lage Waard in Papendrecht te hebben voltooid, Bestuurskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na het afronden van zijn studie heeft hij nog een aantal jaren in de havenstad gewoond.

In 2009 is hij terug gekeerd naar zijn geboortestreek de Alblasserwaard en heeft in Alblasserdam een woning betrokken, samen met zijn vrouw Mariska. Vorig jaar is hun dochtertje Jodie geboren. In het dagelijks leven is Arco werkzaam als coördinator personele bezetting bij PostNL.

Lees meer over:

CDA lijsttrekker arco strop
Deel dit bericht met je vrienden!