donderdag 3 december 2020

Alles over Alblasserdam

Tweede ronde groepsaankoop zonnepanelen

16 oktober 2013

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Maandag 30 september vond de officiële kick-off plaats van de tweede groepsaankoop zonnepanelen SamenZonneEnergie in Zuid-Holland. Alle inwoners en bedrijven van Zuid-Holland kunnen zich tot en met 30 oktober gratis en vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop via de website www.SamenZonneEnergie.nl.

Waarom meedoen?
Door het plaatsen van zonnepanelen kunt u besparen op de energierekening en duurzaam energie opwekken. Daarmee levert u een bijdrage aan de doelstellingen uit het duurzaamheidsactieplan. Ongeacht de vele voordelen van zonnepanelen is het ‘uitzoekwerk’ toch vaak een drempel om over te gaan tot aanschaf. Daarom organiseren Alblasserdam en Papendrecht samen met 22 andere gemeenten in Zuid-Holland deze actie waarbij een kwalitatief goed systeem met garanties voor een scherpe prijs wordt geleverd.

Vrijblijvend persoonlijk aanbod
Na een veiling onder gekwalificeerde leveranciers, ontvangt u vanaf 11 november 2013 een scherp geprijsd persoonlijk aanbod. U beslist pas na ontvangst van uw persoonlijk aanbod of u het aanbod accepteert. Daar heeft u tot en met 15 december de tijd voor. Als u het aanbod accepteert, wordt de levering en installatie van de zonnepanelen op uw dak, inclusief alle bijkomende werkzaamheden, voor u geregeld. Bij de installatie van de zonnepanelen worden lokale installateurs betrokken.

Resultaten
Eerder dit jaar leverde een zelfde actie meer dan 9.000 nieuwe zonnepanelen op in de Drechtsteden die samen zorgen voor een verlaging van meer dan 1,4 miljoen kg aan CO2-emissie. Meer informatie over deze groepsaankoop vindt u op www.SamenZonneEnergie.nl.

Bij de installatie van de zonnepanelen worden lokale installateurs betrokken. Installateurs die interesse hebben in onderaannemerschap kunnen zich inschrijven via www.ichoosr.com/leveranciers. De biedende leveranciers ontvangen de gegevens van ingeschreven installateurs, en kunnen deze mogelijk benaderen met een voorstel tot samenwerking in het kader van deze groepsaankoop.

 

Deel dit bericht met je vrienden!