zondag 17 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Uitreiking Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden 2013

28 november 2013 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Vrijdag, 29 november, wordt in Landvast cultureel centrum Alblasserdam de Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden 2013 en de Prijs voor de Vrouwelijke ZZP’er Drechtsteden uitgereikt. De ondernemersprijzen zijn door het Vrouwennetwerk Drechtsteden in het leven geroepen om de vele vrouwelijke ondernemers in de regio in de spotlights te zetten.

De genomineerden zijn: Wampie van Van Arkel van Van Arkel Familierecht Advocatuur Mediation, Iris Beugeling van Yes Kinderopvang, Hildy van der Linden van Van der Linden Body & Mind Wellness en Maaike Bonnier en Mette Korteland van Juffrouw Pollewop. In de categorie vrouwelijke ZZP’er Drechtsteden zijn de genomineerden: Edelsmid en Edelsteendeskundige Pauline Hoekman, Marieke Ooms van webwinkel Indie-ish.nl en Suzanne Versteeg van Puur Bloemen.

Lees meer over:

ondernemers landvast
Deel dit bericht met je vrienden!