Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor NLdoet in 'De Alblashof'''
06mrt 2014

Enthousiaste vrijwilligers gezocht voor NLdoet in 'De Alblashof''

ALBLASSERDAM - Verpleeghuis De Alblashof haalt dit jaar het voorjaar in huis tijdens de landelijke NLdoet dag op zaterdag 22 maart. Daarvoor is de inzet van enthousiaste vrijwilligers nodig die op deze dag van 13:00 tot 16:00 uur de handen uit de mouwen willen steken. Vijf leden van de Rotaryclub Kinderdijk en een aantal scholieren die op deze maner invulling geven aan hun maatschappelijke stage hebben zich al aangemeld als vrijwilliger. Mensen die ook graag hun steentje willen bijdragen kunnen zich als vrijwilliger aanmelden op www.nldoet.nl.

De Alblashof zomerklaar maken
De Alblashof zoekt vrijwilligers om de locatie om te toveren tot een kleurrijke omgeving. Terwijl de bewoners worden vermaakt door Faria-Clowns, helpen vrijwilligers om de tuin zomerklaar te maken. Daarnaast vullen zij bloembakken met vrolijke lentebloemen om huiskamers en balkons mee op te fleuren.

Aanmelden en meer informatie
Wilt u ook graag uw steentje bijdragen? Meld u dan aan als vrijwilliger op www.nldoet.nl. Voor meer informatie over de activiteitein die in De Alblashof worden georganiseerd kan contact worden opgenomen via Rivas Zorglijn 0900-8440.

Zie ook:
College van B&W helpt bij NLDoet (wo, 13 mrt 2013)
College doet mee aan NLDoet (di, 13 mrt 2012)


Deel dit bericht met je vrienden!