zondag 17 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Onderwijsroute voor het eerst georganiseerd in Papendrecht en Alblasserdam

13 maart 2014

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Op donderdag 20 maart aanstaande wordt voor de eerste keer in Alblasserdam en Papendrecht de Onderwijsroute georganiseerd. Tijdens deze ochtend bezoeken zo’n 300 leerlingen van het tweede leerjaar VMBO bedrijven in beide gemeenten. Het thema van de Onderwijsroute is “horen, zien en doen”.
 
Aan de Onderwijsroute Papendrecht Alblasserdam 2014 nemen 35 bedrijven uit beide gemeenten deel. In groepjes van ongeveer 10 bezoeken de leeringen in de ochtend twee verschillende bedrijven.  Het is een unieke kans voor deze leerlingen om kennis te maken met de drie sectoren Techniek, Economie en Zorg en Welzijn. Daarnaast is het voor bedrijven een prima mogelijkheid om kennis te maken met hun mogelijk toekomstige medewerkers.
 
De onderwijsroute Papendrecht Alblasserdam 2014 wordt georganiseerd in samenwerking met onderwijsinstellingen De Willem en De Lage Waard, gemeente Alblasserdam, gemeente Papendrecht, Ondernemers Kring Alblasserdam, Ondernemersvereniging Papendrecht, Konekto en de Rabobank.

Deel dit bericht met je vrienden!