zaterdag 19 juni 2021

Alles over Alblasserdam

Koninklijke Onderscheiding voor dhr. J.P. in 't Veld

23 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Om 16.00 uur op woensdag 23 april 2014 ontving de heer J.P. in ’t Veld ter gelegenheid van zijn afscheid als voorzitter van Stichting Vrienden van Huize De Waard een Koninklijke Onderscheiding. De heer In ’t Veld (76) richtte in 1986 de Stichting Vrienden van Huize De Waard op en was sinds die tijd tot maart dit jaar voorzitter van deze stichting. Tot 2000 vervulde hij ook de rol van penningmeester. Daarnaast is hij voorzitter geweest van de Protestant-Christelijke Stichting Waardeburgh en algemeen adjunct en voorzitter van de Protestant-Christelijke Ouderenbond in Alblasserdam.
 
De heer In ’t Veld is gekwalificeerd als ‘iemand die zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd’. Het Kapittel voor de Civiele Orden benoemt hem gelet op de aard, duur, uitstraling en betekenis van zijn activiteiten tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De onderscheiding wordt uitgereikt in de Alblashof in Alblasserdam. 

Foto: Joop Aret.
 
 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!