dinsdag 26 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Molens Kinderdijk nog beter bereikbaar via het water

29 april 2014 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Vanaf 1 mei t/m 30 september 2014 zal er een betere aansluiting zijn tussen de Waterbus & het Driehoeksveer

Het Driehoeksveer verzorgt de veerverbinding tussen Ridderkerk, Krimpen a/d Lek en Werelderfgoed Kinderdijk. Wanneer men Kinderdijk wil bezoeken kan men reizen vanaf Dordrecht of Rotterdam met Waterbus lijn 20 naar Ridderkerk de Schans. Op deze halte stapt men over op het Driehoeksveer naar Kinderdijk.

Door een wijziging in de dienstregeling van het Driehoeksveer kan men vanaf Rotterdam/Dordrecht in 35 minuten bij de molens van Kinderdijk staan met Waterbus en collega veerdienst Driehoeksveer. Het Driehoeksveer vaart in deze periode ook in het weekend!

Zie ook:

Lees meer over:

waterbus werelderfgoed kinderdij
Deel dit bericht met je vrienden!