Friday 24 September 2021

Alles over Alblasserdam

Wegafsluiting en verkeershinder op de Edisonweg

23 mei 2014

ALBLASSERDAM - In verband met onderhoudswerkzaamheden aan de asfaltverharding van de Edisonweg in Alblasserdam ( voor het gedeelte tussen de A15 en de  Burg. Keijzerweg) worden de volgende verkeersmaatregelen van kracht :

Verkeersmaatregelen
De aansluiting van de Wenaeweg op de Edisonweg wordt afgesloten voor al het verkeer van en naar bedrijventerrein Hoogendijk en Polder Nieuwland.

Doorgaand verkeer op de Edisonweg route A15 – Papendrecht v.v. ondervindt verkeershinder en vertraging. Het verkeer zal in elke richting over 1 rijbaan worden geleid.

Op het gehele werkterrein geldt een snelheidsbeperking van 30 km per uur.

De werkzaamheden vinden plaats op
- Van maandag 16 juni 2014 tot en met donderdag 20 juni 2014 ( week 26 ) dagelijks in de avond- en nachturen van 20.00 uur – 6.00 uur.
- Bij slechte weersomstandigheden kan het werk uitgesteld worden of uitlopen.

Omleidingen
- Verkeer op de A15 komende uit Rotterdam of Gorinchem richting bedrijventerreinen Hoogendijk en Nieuwland wordt met gele borden omgeleid via  de Grote Beer en Staalindustrieweg. Omleidingsroute A.
- Verkeer op de Burg. Keijzerweg vanuit Papendrecht richting bedrijventerreinen Hoogendijk en Nieuwland wordt met gele borden omgeleid via de Grote Beer en Staalindustrieweg. Omleidingsroute A.
- Verkeer vanaf de bedrijventerreinen Hoogendijk en Nieuwland Richting A15 en  N915 wordt met gele borden omgeleid via de Staalindustrieweg en Grote Beer.
- Verkeer vanaf bedrijventerrein Hoogendijk-Oost richting bedrijventerreinen Hoogendijk en Nieuwland wordt met gele borden omgeleid via  de Grote Beer en Staalindustrieweg. Omleidingsroute A.

Lees meer over:

edisonweg hoogendijk
Deel dit bericht met je vrienden!