dinsdag 7 december 2021

Alles over Alblasserdam

Werkzaamheden Edisonweg van 16 tot 20 juni

11 juni 2014 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Van maandag 16 juni tot en met donderdag 20 juni 2014 vindt er tussen 20.00 uur en 6.00 uur onderhoud plaats aan het asfalt van de Edisonweg tussen de A15 en de Burgemeester Keijzerweg. Er is dan in elke richting slechts één rijstrook beschikbaar. De aansluiting van de Wenaeweg op de Edisonweg is gedurende de werkzaamheden afgesloten voor al het verkeer.
 
Verkeer van en naar de bedrijventerreinen Hoogendijk en Nieuwland wordt met gele borden omgeleid. Bedrijven op Hoogendijk-Oost houden toegang tot het terrein. Voor fietsers en voetgangers gelden geen beperkingen.
 
Bij slechte weersomstandigheden kan het werk uitgesteld worden of uitlopen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!