zaterdag 22 januari 2022

Alles over Alblasserdam

Afscheid van Burgemeester Bert Blase

18 september 2014

ALBLASSERDAM - Burgemeester Bert Blase nam op woensdag 17 september, tijdens het Havenfestival in dé Alblasserdamse feestweek, afscheid van Alblasserdam. Na een burgemeesterschap van bijna vijf jaar is hij op 4 augustus begonnen als waarnemend burgemeester in Vlaardingen.

Als dank voor zijn enorme inzet voor Alblasserdam en de regio bood het gemeentebestuur van Alblasserdam hem ’s middags een receptie aan in Landvast, waar collega-bestuurders, leden van de gemeenteraad, relaties en andere genodigden afscheid van hem konden nemen.

’s Avonds waren alle inwoners van Alblasserdam en medewerkers/vrijwilligers van organisaties in het dorp, welkom tijdens de afscheidsbijeenkomst op het parkeerterrein naast Landvast. Deze bijeenkomst begon nadat Burgemeester Blase iets voor 19.00 uur het startschot had gelost voor de Vlottenrace van het Havenfestival, bij de botenhelling naast Landvast. Hiermee verrichtte hij zijn laatste officiële handeling in Alblasserdam. De bijeenkomst duurde tot 21.30 uur.

Het afscheid van de burgemeester stond in het teken van ontmoeting en verbinding, kenmerkend voor de wijze waarop Bert Blase de afgelopen vijf jaar met hart voor de samenleving bruggen bouwde en mensen en organisaties met elkaar in contact bracht. Daarom had de avond ook een informeel en interactief karakter: de burgemeester begaf zich onder zijn gasten om zo iedereen even persoonlijk te spreken.

Foto's: Joop Aret.

 

Lees meer over:

afscheid landvast havenfestival
Deel dit bericht met je vrienden!