zaterdag 10 april 2021

Alles over Alblasserdam

Dankwoord van Bert Blase

26 september 2014

ALBLASSERDAM - Afgelopen week was mijn afscheid in Alblasserdam, na een verblijf van meer dan zeven jaar, waarvan bijna vijf als burgemeester. Het afscheid was hartverwarmend, en - eerlijk gezegd - daarmee herkenbaar aansluitend op de jaren die ik in Alblasserdam mocht beleven. De warme wensen en woorden bij mijn afscheid weerspiegelen mijn beleving van deze periode.

Ik wil allen danken die mij bij mijn afscheid hebben ontmoet, geschreven of op een andere manier daar invulling aan hebben gegeven. Dat geldt ook voor diegenen die niet aanwezig konden zijn, maar die ik de afgelopen jaren heb ontmoet. Dank voor de inzet rond mijn afscheid, die niet alleen voortreffelijk was georganiseerd, maar ook goed paste in de opzet van het Havenfestival. Dank voor de gesproken woorden, de attenties, de kaarten en natuurlijk de bijdragen aan de stichting KIDS. Ook dank namens mijn vrouw, die dezelfde beleving had.

Ik wens Alblasserdam (en de buurgemeenten) al het goede. Het was mij een eer om deze jaren burgemeester te zijn, zoals het een eer is dat ik de erepenning mocht ontvangen. Ieder persoonlijk wens ik het goede op het levenspad, waarbij ik ervan uitga dat die zich nog regelmatig kan kruisen met het mijne.

Nogmaals mijn dank,
Bert Blase

Lees meer over:

afscheid blase
Deel dit bericht met je vrienden!