donderdag 3 december 2020

Alles over Alblasserdam

Voor de derde keer groepsaankoop zonnepanelen

15 oktober 2014

DRECHTSTEDEN - SamenZonneEnergie organiseert voor de derde keer een groepsaankoop zonnepanelen in Zuid-Holland. Alle eigenaren van huizen in Zuid-Holland kunnen hier aan deelnemen. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de stap in een duurzamere regio en hoe scherper de prijs van een compleet zonnepanelensysteem wordt. Meer informatie vindt u op www.SamenZonneEnergie.nl.

Informatieavond
Aanstaande woensdag 15 oktober kunt u vanaf 19.00 uur in het Festino in Zwijndrecht informatie krijgen over het proces en de veiling, kwaliteit en garanties, de organisatie en het aanbod van de groepsaankoop zonnepanelen. Daarnaast krijgt u gelegenheid om vragen te stellen. Meer informatie en aanmelden via www.SamenZonneEnergie.nl/informatieavond.

Lees meer over:

festino zonne-energie panelen
Deel dit bericht met je vrienden!