Alles over Alblasserdam...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Columns van Hennie van der Zouw verzameld in boekvorm'
15dec 2014

Columns van Hennie van der Zouw verzameld in boekvorm

ALBLASSERDAM - Hennie van der Zouw is oud-leerkracht uit Bolnes-Ridderkerk. Woont sinds bijna 20 jaar, met vrouw en zoon, in Alblasserdam.

Onlangs heeft hij een eerste boek onder eigen naam laten verschijnen. Dit boek is een verzameling van zijn columns over de geschiedenis van Alblasserdam en omstreken. Deze columns zijn eerder verschenen op www.alblasserdam.net.

Dit boekje is een eerste bundeling van de allereerste 18 columns, die Hennie van der Zouw voor www.alblasserdam.net heeft geschreven. Op zijn eigen manier beschouwt hij in zijn columns de regionale geschiedenis, met altijd een kwinkslag naar het grote podium van de wereldgeschiedenis erin verwerkt.

Het boek, de eerste dus onder eigen naam, is nu klaar en uitgegeven. "Ik ben er ontzettend trots op," aldus de auteur die geprobeerd had om het boekje nog voor de Sinterklaasfestiviteiten gepubliceerd  te hebben, wat helaas net niet gelukt is.

Hennie heeft zijn boek zelf uitgegeven via Brave New Books en daar is het, onder andere, ook te koop. Het is ook te bestellen bij www.bol.com, via deze link.
Mocht u meer geinteresseerd zijn in sport dan in regionale geschiedenis, dan heeft Hennie onder het pseudoniem H.V. Anderz ook nog enkele boeken over wielrennen, voetbal en schaatsen gemaakt. Zie deze link.
Zie ook:
Tweede bundeling Columns van Alblasserdam.net nu verkrijgbaar (di, 13 dec 2016)
Alles over het Olympische Langebaanschaatsen door H.V. Anderz (zo, 30 mrt 2014)
H.V. Anderz speelt met nieuw boekje in op de groeiende Olympische Schaatskoorts (di, 11 feb 2014)
"Voetbalfinales" eerste boekje van H.V. Anderz (ma, 5 aug 2013)


Deel dit bericht met je vrienden!