zondag 17 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Edwin Struis neemt voorzittershamer over

19 januari 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - De vier industriegebieden uit Alblasserdam en Papendrecht, Nieuwland, Hoogendijk, Paardenwei en Vinkenwaard zijn ruim een jaar geleden samengesmolten tot één collectief genaamd OV de Noord. Huidig voorzitter Marco Plaisier treedt af en Edwin Struis, General Manager bij De Haan Verhuizingen, neemt zijn functie over.

OV de Noord
De jonge ondernemersvereniging maakt zich sterk in de samenwerking met publieke partijen, waaronder de gemeenten Alblasserdam en Papendrecht en wil slagvaardig werken aan gemeenschappelijke doelen, zoals het bevorderen van veiligheid, promotie van het industriegebied en zorgdragen voor een goede bereikbaarheid. Na een intensief fusietraject en een jaar voorzitterschap vertrekt Plaisier vanwege een nieuwe uitdaging buiten het werkgebied van OV de Noord.

Nieuwe voorzitter
Het bestuur heeft Edwin Struis gekozen als zijn nieuwe voorzitter. Struis heeft actief deelgenomen aan de commissie ‘samensmelting’. ‘In Alblasserdam en Papendrecht zijn prachtige bedrijven gevestigd die elkaar kunnen ondersteunen en versterken door samen te werken’, meent Struis. ‘Het dagelijks bestuur heeft mij nu gevraagd het voorzitterschap over te nemen. Dat heb ik van harte geaccepteerd. OV de Noord is een jonge, actieve vereniging die bruist van ambities waarvoor ik mij graag inzet. Het bundelen van krachten en het bereiken van gemeenschappelijke doelen voor de ondernemers vind ik belangrijk. Groei door samenwerking dus, het motto van OV de Noord.’ Struis stapt voort in de uitgezette lijn om OV de Noord stevig op de kaart te zetten.

Meewerken
Het bestuur zoekt nu een aanvullend, enthousiast bestuurslid die wil meewerken aan de verdere ontwikkeling van de betrokken bedrijventerreinen. Geïnteresseerden kunnen zich oriënteren op www.ovdenoord.nl en/of contact opnemen met een van de bestuursleden.

Fotografie Cees vd Wal / van der Wal fotografie en ontwerp

Deel dit bericht met je vrienden!