woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Businessclub De Loopplank scoort met spreker Erik Mathlener.... `Wat een verhaal!`

2 april 2015

ALBLASSERDAM - De actieve Businessclub De Loopplank nodigde storyteller-expert/inspirator Erik Mathlener uit (afgereisd vanuit het verre Groningen) om zijn verhaal over het belang van verhalen vertellen te delen.

En dat... dát deed hij, op 1 april, bij gelegenheidsgastheer ActiveView aan de Ohmweg. Wat een verhaal! Het effect was te vergelijken met een kleine aardschok. Met anekdotes, voorbeelden én verhalen wist hij grote groep ondernemers enorm te boeien. De zaal aan zijn lippen.

Erik Mathlener: "Geld verdienen, zo veel dat het klotst tussen de muren, wie wil dat niet... (-met een glimlach-), heeft alles te maken met 'Communicatie' en 'Vertrouwen'.

Het vertellen van specifieke authentieke verhalen over oorsprong, inspiratie, drijfveren en bijzondere ervaringen zorgt voor de derde cruciale succesfactor: 'Verbinding" met de klant.

"Iedere ondernemer vertelt iedere dag sowieso verhalen. Slimme story-selling marketing is uit den boze, daar val je vroeger of later mee door de mand, maar... wie zich bewust is van de verbindende kracht van 'een eerlijk goed verhaal' kan daar enorm voordeel van hebben."

De leden van Businessclub De Loopplank waren na afloop razend enthousiast en bleven in de sfeervolle lounge van ActiveView, nog lang napraten...

Informatie:

De website van Erik Mathlener:  www.storymanagement.nl
Lid worden van Businessclub De Loopplank? www.vriendenvandeloopplank.nl.
Beelden van de avond bekijken: Klik hier.
 

Deel dit bericht met je vrienden!