woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Familie Louter 60 jaar getrouwd

2 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Op 29 maart jl. was het precies 60 jaar geleden dat zij elkaar het ja-woord gaven.
 
De inmiddels 86 jarige Adrie Louter en de 84 jarige Jannie Louter-de Waal hadden 25 jaar de groentezaak op de Dam/Plantageweg, waar nu restaurant Damzicht is gevestigd. Zij hebben de groentezaak gerund tot 1987 en zijn daarna verhuisd naar de Brunel, waar zij tot mei 2011 hebben gewoond. Ze zijn toen verhuisd naar de Nedersassen, waar zij momenteel nog wonen.

Ze hebben elkaar leren kennen via de kerk en zaten ook samen op school de Schalm. Adrie tobt wat met zijn gezondheid, maar Jannie verleent de hulp die ze kan geven. Het echtpaar kreeg 1 dochter en 2 zoons, en inmiddels zijn ze in het gelukkige bezit van 8 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.

Ze hebben de heuglijke dag gevierd in de Panorama-zaal in Kinderdijk, samen met de gehele familie. De burgemeester bracht hen een felicitatie-bezoek op 2 april 2015.

Lees meer over:

burgemeester jubileum
Deel dit bericht met je vrienden!