dinsdag 26 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Echtpaar Stout 65 jaar getrouwd

14 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Het was 13 april 1950 dat ze elkaar het jawoord gaven.

De nu 90 jarige Pieter Cente Stout leerde zijn vrouw kennen omdat hij vriend was met haar broer en nu zijn ze al 65 jaar samen.

De inmiddels 88 jarige Willie den Boer is geboren en getogen in Alblasserdam, evenals haar man. 30 jaar heeft hij bij Kloos Kinderdijk gewerkt en hij is daarna bij de LTS gaan werken, daar is hij tot de pensioen gerechtigde leeftijd gebleven.

Ze wonen in een gezellig appartement aan de van Eesterensingel. Nu heeft hij nog tuinieren als hobby en zij heeft veel geborduurd, iets wat ze helaas niet meer kan, vanwege haar ogen die achteruit zijn gegaan.

Met de familie, bestaande uit 1 dochter en 1 zoon, 4 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen hebben zij de heuglijke dag reeds gevierd met een etentje bij van Krimpen. De burgemeester bracht hen een felicitatie bezoek op 13 april.

Lees meer over:

van eesterensingel jubilaris
Deel dit bericht met je vrienden!