dinsdag 26 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Echtpaar Sigmond 50 jaar getrouwd

14 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Het was vandaag, 14 april, 50 jaar geleden dat ze elkaar het jawoord gaven. De thans 76 jarige Ed Sigmond ontmoette zijn vrouw in Dordrecht, bij V&D.

Hij is geboren in Batavia en in 1946 naar Nederland gekomen. Zijn vrouw, de 71 jarige Anneke Koorevaar is geboren in Hardinxveld en het echtpaar kreeg een woning in de zg. Indische buurt (aan de van Eesternsingel).

In 1972 zijn ze verhuisd naar de Rembrandtlaan, waar ze sindsdien wonen. Over de hobbies van het echtpaar valt niet lang te gissen: hij verzamelt brandweerauto’s en zij heeft meer dan 1000 beeldjes van olifanten in huis. Ed heeft nog geschilderd bij de plaatselijke schildersclub uit Alblasserdam. Samen met hun drie kinderen (2 dochters en 1 zoon) en hun 4 kleinkinderen hopen ze op een gezellige dag thuis.

Loco burgemeester Verhey bracht hen een felicitatie bezoek op 14 april.

 

Deel dit bericht met je vrienden!