woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Trapveldje voor de jeugd van VV Alblasserdam feestelijk geopend

20 april 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM -  Zaterdag 18 april om 14.00 was het dan zover. De feestelijke opening van het kunstgras trapveldje voor de jeugd. Dit trapveldje is gerealiseerd door de Firma Hak uit Alblasserdam en geschonken door de Firma Mourik uit Groot Ammers. VV Alblasserdam is deze bedrijven hier zeer dankbaar voor en wilde van de ingebruikname dan ook een feestelijke middag maken.

Aansluitend aan de opening werd de belangrijke competitiewedstrijd van het eerste elftal tegen Brielle gespeeld. In de rust werd er voor de pers en sponsoren in de kantine een drankje geserveerd, en na de wedstrijd werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig verder gepraat..

Lees meer over:

jeugd voetbal vv alblasserdam
Deel dit bericht met je vrienden!