dinsdag 7 december 2021

Alles over Alblasserdam

Rijbewijs ingevorderd dronken man

29 mei 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Een 44-jarige man uit Nieuwerkerk aan den IJssel moest woensdagavond zijn rijbewijs inleveren nadat hij op de oprit van de A15, nabij de Edisonweg, een ongeval had veroorzaakt. Hij bleek dron-ken en moest zijn rijbewijs inleveren.

De verdachte negeerde woensdagavond rond kwart voor tien een rood stoplicht én een teken van een verkeersregelaar. Hierdoor ontstond ter hoogte van het industrieterrein een aanrijding met een andere personenauto. De 20-jarige bestuurster van dit voertuig klaagde naderhand over nekklachten en werd ter plekke op straat nagekeken door ambulancepersoneel.

De veroorzaker van het ongeval werd meegenomen naar het politiebureau. Daar blies hij meer dan 800 ugl. Hij mocht direct zijn rijbewijs inleveren en kreeg meerdere bekeuringen mee naar huis.

Lees meer over:

A15 edisonweg
Deel dit bericht met je vrienden!