vrijdag 4 december 2020

Alles over Alblasserdam

Gezellige sfeer bij de 'Truckerstocht'

1 juni 2015

ALBLASSERDAM / PAPENDRECHT - Op zaterdag 30 mei stond de Alblasserwaard wederom in het teken van de Truckerstocht. Een jaarlijks terugkerend indrukwekkend evenement dat als doel heeft circa 100 verstandelijk beperkten een geweldige dag uit te bezorgen. Voor de organiserende Lions Club Alblasserwaard Souburgh een relatief klein gebaar, voor de Alblasserwaard een leuk evenement, maar voor de deelnemers een enorm groot plezier.

Dit jaar reden ruim 80 historische en nieuwe trucks mee. Met hun eregasten aan boord maakten zij een rondrit van 65 kilometer door de prachtige Alblasserwaard.

Ook dit jaar was er met zorg een route uitgestippeld. De dag begon met een feestelijke ontvangst van de deelnemers waarna het startschot werd gegeven door Burgemeester Van der Borg van Molenwaard voor deze 13e editie van de Truckerstocht.

De lange stoet van trucks vertrok om 10.45 uur vanaf het terrein van Maat Transport aan de Edisonweg in Alblasserdam. De stoet reed de volgende route: over de Hoogendijk naar Papendrecht (10.55 uur) en vervolgens via de Rembrandtlaan, Vrijheer van Eslaan, Willem Dreeslaan en Ketelweg naar Sliedrecht (11.10 uur). En dan verder..........

Deelnemers en chauffeurs hebben enorm genoten.

Bij dit artikel een aantal foto's van de intocht in Alblasserdam en de rit door Papendrecht.

Foto's: Pieter van den Berg. 

 

Deel dit bericht met je vrienden!