maandag 18 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Raaak Personeel 'timmert' opvallend aan de weg

12 juni 2015

ALBLASSERDAM/PAPENDRECHT - Het van oorsprong Alblasserdamse uitzendbureau Raaak Personeel, met ondermeer een vestiging in Papendrecht, timmert letterlijk en figuurlijk aan de weg. Die conclusie mag getrokken nu er langs de A15 een mega groot reclamebord van dit bedrijf staat.

"RAAAK Personeel is opgericht door Marjan de Groot en Mark van Oosterhout en is gevestigd in Alblasserdam aan de West-Kinderdijk 51. Het ‘uitzendbureau aan de dijk’ is al 25 jaar een begrip op dit adres. Marjan de Groot runde hier namelijk als franchisenemer van Dactylo een kantoor.

In september 2009 hebben Marjan en Mark samen RAAAK Personeel opgericht; de start van een succesvolle werkwijze. Binnen twee jaar zijn er nevenvestigingen geopend in Gorinchem, Papendrecht en Oosterhout. Het doel van Raaak Personeel is om de komende jaren verder te groeien in de regio Drechtsteden en Brabant."

Foto: Jeffrey Duyzer

Deel dit bericht met je vrienden!