maandag 25 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Sportcentrum Blokweer sluit in de zomer

12 juni 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Zwembad Blokweer aan de Sportlaan 3 sluit woensdag 1 juli vanaf 15 uur de deuren voor onderhoudswerkzaamheden aan de vloer. Deze werkzaamheden duren naar verwachting ruim drie weken. Vanaf zaterdag 25 juli zijn zwemmers weer van harte welkom.

Omdat voor het uitvoeren van het werk het zwembad moet worden leeggepompt, kiest de Beheer Stichting Sport Alblasserdam ervoor het werk in de zomermaanden uit te laten voeren. Op die manier ervaren verenigingen en andere gebruikers zo min mogelijk hinder van de sluiting.

Ook de naastgelegen sporthal sluit in de zomervakantie voor een opknapbeurt. In de periode van 2 juli tot 24 augustus worden de kleedruimtes aangepakt, krijgt de sporthal een nieuwe vloer en wordt het pand geïsoleerd.

Lees meer over:

blokweer zwembad onderhoud
Deel dit bericht met je vrienden!