woensdag 8 december 2021

Alles over Alblasserdam

Middengeleiders op de kruisingen Edisonweg

1 juli 2015

ALBLASSERDAM - Begin dit jaar constateerde de werkgroep KVO-B dat het kruispunt Edisonweg/Kelvinring een te gevaarlijke kruising was en dat er maatregelen genomen dienden te worden om de veiligheid van fietsers en bromfietsers op dit gedeelte van het bedrijventerrein Vinkenwaard te verbeteren.

Het plaatsen van middengeleiders op het fietspad zelf en het opnieuw schilderen van onder andere de haaientanden met licht fluorescerende verf leidde tot een veiligere situatie. Momenteel wordt vanuit de werkgroep bekeken wat de mogelijkheden zijn om het kruispunt Edisonweg/Ohmweg op een vergelijkbare wijze qua veiligheid te optimaliseren. 

Lees meer over:

edisonweg ohmweg
Deel dit bericht met je vrienden!