woensdag 21 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Verkeershinder door werk aan A16 en de gevolgen voor Alblasserdam

3 juli 2015

ALBLASSERDAM - Rijkswaterstaat gaat deze zomer asfalterings- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de A16 en de Van Brienenoordbrug. Hiervoor zal de A16 in de maanden juli en augustus diverse keren worden afgesloten. De afsluitingen kunnen ernstige verkeershinder tot gevolg hebben. Het verkeer wordt via het hoofdwegennet omgeleid.

Gevolgen voor Alblasserdam
De afsluiting kan leiden tot extra files op de snelwegen naar Rotterdam. Bij grote verkeersdrukte op de snelwegen kan dit ook leiden tot extra verkeersdrukte op de dijk van Alblasserdam richting Kinderdijk en naar het veer naar Krimpen aan de Lek.

De afsluitingen vinden plaats in het weekeinde van 10-13 juli, dinsdag 21 t/m vrijdag 31 juli en in het weekeinde van 7-10 augustus. Meer informatie over de afsluiting van Rijkswaterstaat is te vinden op de website www.vanAnaarBeter.nl/A16VanBrienenoordbrug.

Lees meer over:

Rijkswaterstaat A16 kinderdijk
Deel dit bericht met je vrienden!