woensdag 21 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Amfival van start in Alblasserdam

6 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Op zaterdag  11 juli gaat het  Nieuwe Alblasserdamse evenement “Amfival” van start. Dit festival vindt plaats op diverse locatie in het centrum van Alblasserdam en vindt zijn oorsprong in het Culturele Netwerk van het “damdorp”.

Soli Klassiek
Het eerste programma onderdeel vindt daadwerkelijk plaats in het zogenaamde amfitheater. Op 11 juli kunt u genieten van de klassieke klanken van koperensemble “Soli Klassiek”. Zij zullen voor u een prachtige uitvoering ten gehore brengen. De aanvang is 20.30 uur dus zorg ervoor dat u een mooi plekje weet te bemachtigen op de trappen van het amfitheater aan de haven op de Dam in Alblasserdam. Soli Klassiek is een koperensemble wat bestaat uit 8 leden van Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam. Zijn spelen lichte klassieke muziek die bij het publiek zeker in de smaak zal vallen.

Dj Marathon
Na deze klassieke klanken is er een paar weken van geduld nodig voor het volgende onderdeel van het programma. Op 22 augustus zal op het Raadhuisplein een Dj Marathon gehouden worden met een grote diversiteit aan Dj’s van 11.00 tot 23.00.

JOWA Band Boost
Op 12 september zal het zuiderstek omgetoverd worden tot een festival terrein met in de avond een programma van de gezamenlijke horeca. Echter in de middag van 12.00 tot 18.00 uur zal het podium gevuld zijn met diverse regionale bands.

Nog even alle belangrijke data onder elkaar:
11 juli                - Klassiek Concert van Soli Deo Gloria in het Amfitheater - Aanvang 20.30 tot 22.00 uur
22 Augustus    - Dj Marathon op het Raadhuisplein - Aanvang 11.00 tot 23.00 uur
12 September - JOWA Band Boost op het Zuiderstek - Aanvang 12.00 tot 18.00 uur

Deel dit bericht met je vrienden!