woensdag 21 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Het woningbouwproject Noord- en Landzigt nadert zijn voltooiing.

28 juli 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Binnen het project zijn twintig woningen achter de Oost Kinderdijk in Alblasserdam gerealiseerd. Het Trosgebouw is verbouwd tot een complex met acht woningen. Daarnaast zijn er zeven geschakelde dijkwoningen, vier geschakelde polderwoningen en één vrijstaande polderwoning gebouwd.

Oplevering woningen eind juli 2015
Eind juli vindt de oplevering van de woningen plaats. Na de bouwvak wordt de laatste hand gelegd aan de buitenruimte. In het najaar wordt het project afgerond met het planten van bomen. Inmiddels wordt gewerkt aan de voltooiing van de speelplaats, die voor het Trosgebouw zijn plek heeft gekregen. De keuze van de toestellen is het resultaat geworden van de wensen van kopers en omwonenden. Via een klankbordgroep zijn omwonenden gedurende het proces nauw betrokken bij de realisatie van het project.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!