zaterdag 10 april 2021

Alles over Alblasserdam

VVA neemt high tech scorebord in gebruik

14 september 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - VV Alblasserdam opende zaterdag 12 september in een spannende thuiswedstrijd tegen Nivo Sparta uit Zaltbommel het nieuwe voetbalseizoen. Voorafgaande aan de wedstrijd werd het nieuwe high tech scorebord in gebruik genomen. De rust kreeg een speciale lading door het optreden van ‘special guest’ Jan Dirk Stouten, waarbij hij het eerste exemplaar van de presentatiegids van VVA aan voorzitter Arjan Maat overhandigde.

High tech
Bjorn van Dijl, o.a. eigenaar van Grand Café Willaerts en Il Mercato in Papendrecht, onthulde onder applaus het nieuwe high tech scorebord. Grand Café Willaerts is hoofdsponsor van het digitale bord. ‘Het is een uniek exemplaar waar we enorm blij mee zijn. Een stukje professionaliteit dat past bij VVA. Behalve dat het bord vanzelfsprekend de score bijhoudt, biedt het ook mogelijkheden voor aanvullende informatievoorziening, zoals de volgende wedstrijd en de pupil van de week. Bovendien voorziet het bord ook in een extra tool voor sponsoren’, verklaart een trotse Pierre Busé, voorzitter van de sponsorcommissie van VVA.

Naast hoofdsponsor Willaerts hebben ook Data Displays, Maat, Piet Hak, Coatinc, Schoonewil Elektrotechniek, Brassto en Stainalloy Nederland BV een stevige bijdrage geleverd om de realisatie mogelijk te maken.

Special guest
Tijdens de rust vond een ander hoogtepunt plaats.  Jan Dirk Stouten, bekend van TV Rijnmond en Feyenoord-kenner bij het tv-programma Voetbal Inside, kwam tijdens de rust het veld oplopen. Tot op dat moment was zijn komst geheim. Jan Dirk Stouten was door VVA gevraagd om voorzitter Arjan Maat in het zonnetje te zetten, vanwege twee bijzondere mijlpalen waar de club bij wilde stilstaan: het 10-jarige hoofdsponsorschap van logistiek dienstverlener MAAT en het feit dat directeur van dit bedrijf, Arjan Maat, zich inmiddels drie jaar voorzitter van VVA mag noemen. Om die reden werd de voorzitter naar voren geroepen en overhandigde Jan Dirk Stouten het eerste exemplaar van de nieuwe presentatiegids van VVA.

Roerige jaren
Jan Dirk Schouten memoreerde aan de roerige jaren van de club: ‘Die zware periode heeft deze voorzitter heel veel tijd en energie gekost om de club weer te brengen tot het niveau waar het nu is. En het staat!’ VVA wil daar nadrukkelijk bij stilstaan, omdat het voor de buitenwacht misschien niet altijd zichtbaar is dat het niet niks is om aan zo’n klus te beginnen. Het overhandigen van de presentatiegids was daarom slechts een symbolisch gebaar om het bedrijf MAAT te bedanken voor de jarenlange sponsoring en Arjan Maat als persoon voor zijn tomeloze inzet met hart en ziel.

Eindstand
Na deze bijzondere rust pakten beide elftallen de draad weer op en zorgde voor een nog enerverende tweede helft. Helaas konden er op het nieuwe scorebord geen cijfers tevoorschijn komen. Het bleef 0-0.

Lees meer over:

voetbal vva scorebord
Deel dit bericht met je vrienden!