woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Vluchtelingen bedanken Alblasserdam

28 oktober 2015

ALBLASSERDAM - "Wij willen u hartelijk bedanken dat wij hier mogen verblijven. We wilen alle buurtbewoners die ons steunen erg bedanken. En de medewerkers die hier dagelijks staan om ons te helpen willen wij ook allemaal bedanken."

De groep vluchtelingen, die sinds twee weken tijdelijk in de voormalige Beukelmansschool aan de Lelsstraat verblijft, is Alblasserdam en zijn inwoners dankbaar voor alle hulp en steun.

Zij verrasten burgemeester Jaap Paans dinsdagmiddag met een kleurrijk boeket en een mooie kaart waarop de bewoners hun dank betuigden aan hem en iedereen die hen helpt. De burgemeester waardeert dit gebaar enorm en beloofde de blijk van waardering ook aan medewerkers van de gemeente en alle vrijwilligers te zullen overbrengen.
 

Deel dit bericht met je vrienden!