zaterdag 19 juni 2021

Alles over Alblasserdam

Nieuwe speelplek aan de Paulus Potterstraat in samenwerking met bewoners

28 oktober 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Op vrijdag 23 oktober opende wethouder Peter Verheij de gerenoveerde speelplaats aan de Paulus Potterstraat in Alblasserdam. Vervolgens organiseerden de bewoners van de straat activiteiten voor de kinderen uit de buurt.

Opening speelplaats
Bewoners hebben de gemeente benaderd met het verzoek de speelplaats te renoveren. De speelplek was inderdaad inmiddels toe aan een opknapbeurt. In samenwerking met de bewoners hebben wij een renovatieplan opgesteld en uitgevoerd. Dit heeft geleid tot een prachtige nieuwe speelplaats. De huidige speeltoestellen hebben plaatsgemaakt voor nieuwe speeltoestellen en er is een nieuwe valondergrond van kunstgras en bestrating aangebracht. Tevens is een deel van de beplanting verwijderd om meer zicht op de speelplaats te krijgen. Het naastgelegen trapveld bij de Ferdinand Bolstraat is op verzoek van de bewoners onaangetast gebleven; wel is een hek geplaatst aan de kant van de singel.

Deel dit bericht met je vrienden!