vrijdag 22 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Vergeet je niet in te schrijven voor het Car Speeddate Event

19 november 2015

ALBLASSERDAM - Na het succes van vorig jaar nodigen Businessclub De Loopplank, ZZP’er Drechtsteden en gastheer Ford Wensveen je van harte uit om deel te nemen aan het tweede, zakelijke Car Speeddate Event in Alblasserdam.

Woensdagavond 9 december 2015 staan de deuren van Ford Wensveen open om alle deelnemers te ontvangen voor dit bijzondere evenement. Ook voor jou!

Speeddaten stimuleert op een leuke en originele manier het leggen van contacten en het uitwisselen van informatie. De methode leidt tot effectief netwerken, doordat je snel veel mensen kort en krachtig spreekt. En het zorgt voor onverwachte ontmoetingen, bijzondere samenwerkingen en verfrissende ideeën.

Door de gesprekken in een auto te voeren is dit behalve een erg leuke manier ook zeer efficiënt. Door de intieme, besloten omgeving zijn deelnemers meer gefocust op het gesprek.

Zie hieronder de film met een impressie van het event vorig jaar.

Aanmelden? Graag!
Schrijf je vandaag nog in. De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk; lid zijn is zeker geen vereiste. De bijlage omvat de uitnodiging inclusief het inschrijfformulier. Voor meer informatie kijk je op de volgende website: www.vriendenvandeloopplank.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!