zondag 17 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Informatiebijeenkomst Ondernemersfonds Alblasserdam: positief en constructief

26 november 2015 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Op woensdag 25 november vond tussen 19.30 en 22.00 uur de informatiebijeenkomst Ondernemersfonds Alblasserdam plaats in Landvast. De circa 45 aanwezige ondernemers kregen een nadere toelichting van Ondernemersverenigingen OV de Noord en de OKA, Adviesbureau Blaauwberg en wethouder Verheij over de ideeën rondom en de mogelijkheden van een Ondernemersfonds voor Alblasserdam.

Het onderwerp werd positief ontvangen door de aanwezige ondernemers bestaande uit afvaardiging van grote en kleine(re) bedrijven van de verschillende lokale bedrijventerreinen, detailhandel, horeca, huurders en verhuurders.

Na de presentaties was er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Aan het einde van de avond was er tevens de gelegenheid om in een informele setting na te praten over het onderwerp. Was u niet aanwezig maar heeft u toch vragen? Neem dan contact op met uw bedrijvencontactfunctionaris Esther Smit op e.smit@alblasserdam.nl.

Lees meer over:

ondernemers noord bedrijven fonds
Deel dit bericht met je vrienden!