woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Burgemeester Jaap Paans feliciteert mevrouw Cornelia Groeneveld met haar 106de verjaardag

30 november 2015

ALBLASSERDAM - Burgemeester Paans heeft maandag 30 november om 14.00 uur een bezoek gebracht aan mevrouw Cornelia Groeneveld, wonende in de Alblashof 1b om haar te feliciteren met haar verjaardag. Mevrouw Groeneveld werd op zondag 29 november 106 jaar.

Mevrouw Groeneveld heeft een zoon, drie kleinkinderen, en inmiddels ook al vijf achterkleinkinderen. ze is geboren in Rotterdam en heeft daar een groot deel van haar leven ook gewoond: in Rotterdam-Zuid.. Na ziekte woont ze sinds twee en een half jaar in de Alblashof. Daarvoor heeft ze altijd zelfstanding gewoond, en ook nog zelfstandig gekookt.

Ze heeft nog een grote interesse in de landelijke politiek. Ze heeft in de raadzaal in Rotterdam gewerkt, en op de vraag van Burgemeester Paans wie ze de beste politicus vond, noemde ze de naam van Drees.

Mevrouw Groeneveld heeft in de oorlog in Rotterdam heel veel meegemaakt.

Binnenkort houdt ze nog een etentje voor familie in de Alblashof.

Foto: Joop Aret.

Deel dit bericht met je vrienden!