vrijdag 30 juli 2021

Alles over Alblasserdam

Bedrijvencontactfunctionaris Esther Smit verruilt Alblasserdam voor Sliedrecht

13 januari 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT - Van Esther Smit, bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Alblasserdam ontvingen we deze mail: "Na 5,5 jaar met ontzettend veel plezier gewerkt te hebben voor en vooral met het Alblasserdamse bedrijfsleven, wil ik via deze weg laten weten dat ik per 8 februari aanstaande een nieuwe weg in zal slaan en dat ik de gelederen van onze collega -Drechtsteden- gemeente Sliedrecht ga versterken als aanspreekpunt voor de bedrijven aldaar.

De afgelopen jaren heb ik in Alblasserdam de functie van Bedrijvencontactfunctionaris gecombineerd met beleidsmatige taken op lokaal niveau en in de regio. Deze combinatie heb ik als zeer leerzaam ervaren en hebben mij veel geleerd over het unieke karakter van de Drechtsteden en de onderliggende dynamiek die daarbij hoort.

In Alblasserdam hebben we samen met het bedrijfsleven een mooie samenwerking opgebouwd en graag draag ik het stokje over aan collega Lennard Elsman en mijn toekomstige vervanger om deze fijne samenwerking in Alblasserdam voort te zetten. De gemeente streeft ernaar om op zo kort mogelijke termijn een vervanger aan te stellen.Ik ga zelf opnieuw " bouwen ", ditmaal voor en met de Sliedrechtse ondernemer , een activiteit waarbij ik absoluut voor de volle 100% in mijn element sta.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor de enorm fijne samenwerking. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ik u bij het huidige college en met mijn vervangende collega(s) "achterlaat " in vertrouwde en kundige handen. En omdat de Drechtsteden niet zo ontzettend groot zijn en velen van u ook Drechtstedelijk actief zijn, komen we elkaar wellicht weer tegen.

Met hartelijke groet, Esther Smit."

Lees meer over:

gemeente drechtsteden bedrijven
Deel dit bericht met je vrienden!