vrijdag 7 mei 2021

Alles over Alblasserdam

Wmo-adviesraad onderzoekt uitvoering sociaal beleid

8 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - De Wmo-adviesraad in Alblasserdam onderzoekt hoe inwoners van Alblasserdam de uitvoering van het sociaal beleid door de gemeente in ons dorp ervaren. Zij roepen GGZ-cliënten en ouderen die hulp of begeleiding krijgen op basis van een Wmo-indicatie op om hun ervaringen te vertellen. Ook mantelzorgers die iemand met psychiatrische problemen of een kwetsbare oudere ondersteunen worden uitgenodigd te reageren.

De Wmo-adviesraad hoort graag uw ervaringen met het aanvragen van de hulp of begeleiding en over de hulp die u eventueel heeft gekregen van de cliëntondersteuner van de gemeente. Ook hoort de Wmo-adviesraad graag uw ervaringen als mantelzorger over hoe u het redt, hoe u alles regelt en hoeveel (mantelzorg)ondersteuning u hierbij krijgt en nodig heeft.

Interview
Met de informatie uit dit onderzoek is de adviesraad in staat het beleid van de gemeente goed te beoordelen en adviezen te geven vanuit de beleving van u als inwoner. De Wmo-adviesraad wil graag uw medewerking vragen voor een interview van maximaal 1 uur. Plaats en tijdstip van het gesprek worden in overleg met u bepaald. Wilt u uw ervaringen met ons delen? Meld u dan voor eind februari aan bij Judith Broerse, ondersteuner van de Wmo-adviesraad. Zij is telefonisch bereikbaar via 06 21505487 of per mail: jbroerse@zorgbelang-zuidholland.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!