dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Alblasserdam

Overhandiging puzzel met wensen en ideeen

17 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Jacqueline van den Berg van de Stichting Welzijn Alblasserdam bood vandaag 16 februari de ideeën en suggesties aan het college van B&W aan, die op de Nieuwjaarsontmoeting begin januari zijn gedaan door de inwoners en ondernemers uit Alblasserdam. Burgemeester Paans: Wij zijn erg blij met de gedane suggesties en ideeën.

Deze "puzzel" past ook mooi binnen onze Samenlevingsagenda, want de kennis en beleving van ons dorp zit immers bij de mensen die er wonen en werken. We nemen de puzzel graag in ontvangst en bezien de komende periode of er goede ideeën bij zitten, die mogelijk een vervolg krijgen. In de loop van dit jaar komen we daar nog op terug."

Lees meer over:

burgemeester ondernemers
Deel dit bericht met je vrienden!