vrijdag 7 mei 2021

Alles over Alblasserdam

Oproep van de WMO-adviesraad: Meldt uw ervaringen rond de Wmo

23 februari 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Oproep van Wmo-adviesraad Alblasserdam aan GGZ-cliënten, 75-plussers en hun mantelzorgers: 'Meld uw ervaringen rond de Wmo.'

Bent u GGZ-cliënt en krijgt u (huishoudelijke) hulp of begeleiding vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning)? Of bent u ouder dan 75 jaar en krijgt u wegens ziekte of een lichamelijke beperking hulp of begeleiding via de Wmo? Dan hoort de Wmo-adviesraad Alblasserdam graag uw ervaringen met het aanvragen van de hulp of begeleiding bij de gemeente en de eventuele hulp die u daarbij heeft gekregen van de cliëntondersteuner van de gemeente.

Of zorgt u als mantelzorger onbetaald voor uw partner, kind, familielid of vriend(in)? En heeft diegene psychiatrische problemen of is hij of zij ouder dan de 75 jaar? Dan hoort de Wmo-adviesraad graag uw ervaringen hoe u het redt, hoe u alles regelt en hoeveel (mantelzorg) ondersteuning u hierbij krijgt en nodig heeft.

De Wmo-adviesraad Alblasserdam is bezig met een eigen onderzoek naar de beleving van de burgers over de uitvoering van het Wmo-beleid. Met deze informatie is de Wmo-adviesraad in staat het beleid van de gemeente goed te beoordelen en adviezen te geven vanuit de beleving van de burger. Daarom wil de Wmo-adviesraad graag uw medewerking vragen voor een interview van maximaal 1 uur. Plaats en tijdstip van het gesprek worden in overleg met u bepaald.

Wilt u uw ervaringen met ons delen? Meld u zich dan a.u.b. voor eind februari aan bij  Judith Broerse, ondersteuner van de Wmo-adviesraad. Zij is telefonisch bereikbaar via M 06 21505487 of per mail: jbroerse@zorgbelang-zuidholland.nl .

Lees meer over:

WMO adviesraad ggz mantelzorgers
Deel dit bericht met je vrienden!