woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Arie en Hennie Sanders waren 21 maart 60 jaar getrouwd

24 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - De thans 88 jarige Arie Sanders en zijn inmiddels 81 jarige echtgenote Hennie Sanders Vlasblom wonen al vanaf 1961 in Alblasserdam, waar ze zijn begonnen in de wijk Kinderdijk. Daarvoor woonden zij in Dordrecht en Krimpen aan de Lek.

Arie begon in 1941 met werken bij scheepswerf de Biesbosch, maar verruilde zijn werk voor een administratieve functie bij J & K Smit, waar hij in 1992 met pensioen ging en zich toen bezig ging houden met zijn grote passie, het houden van vogels. Hennie was altijd al een bezige bij; handwerken, knutselen, tuinieren waren haar lust en haar leven.

Aangezien Arie in Indië heeft gediend werd hem gevraagd een veteranenploeg op te richten, wat hij in 2012 ook gedaan heeft en waarvan hij het stokje in 2015 overdroeg.

Het echtpaar heeft 1 zoon en 1 kleinzoon, allen woonachtig in Alblasserdam. Samen met hen en verdere familieleden en vrienden hopen zij aanstaande zaterdag hun 60 jarig huwelijk te vieren in Landvast. Burgemeester Paans bracht hen een felicitatie bezoek op 23 maart.

Foto: Joop Aret.

Deel dit bericht met je vrienden!