vrijdag 30 juli 2021

Alles over Alblasserdam

Drechtsteden lanceren Energieloket

29 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Donderdag 24 maart 2016 lanceerden de 17 regiogemeenten van Zuid-Holland Zuid in samenwerking met Bleeve.nl het digitale energieloket voor de regio Drechtsteden, de Hoeksche Waard en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.

Dit energieloket is tot stand gekomen in samenwerking met de maatschappelijke organisaties Drechtse Stromen, Blauwzaam, HoekscheWaardDuurzaam en de beroepsorganisaties Unetio VNI en Bouwend Nederland. 

Duurzaam verbouwen
Het Energieloket Drechtsteden helpt u als woningeigenaar in de Drechtsteden met uw vragen rondom het duurzaam verbouwen van uw woning. Met behulp van handige tools, onafhankelijke informatie en een koppeling met het lokale bedrijfsleven ziet u snel welke maatregelen interessant zijn om te nemen en welke aanbieders in de regio hierbij kunnen helpen.

Als ondernemer op het loket
Wilt u als ondernemer ook uw diensten of producten aanbieden op het energieloket? Neem dan contact op met de heer P. Geurts van Kessel (Bleeve), paul@bleeve.nl of telefoonnummer 06-51892728.

Deel dit bericht met je vrienden!