zaterdag 19 juni 2021

Alles over Alblasserdam

Feestelijke opening gereoveerde Tennisbaan

4 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM -  Op vrijdag 1 april 2016 om 18.45 uur werden twee gerenoveerde tennisbanen bij de Alblasserdamse Tennis Vereniging (A.T.V.) geopend. De opening werd verricht door de voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Sportpark Souburgh, wethouder Arjan Kraijo van de gemeente Alblasserdam en vicevoorzitter Fatih Özdere, wethouder van de gemeente Molenwaard.

De twee tennisbanen waren toe aan een nieuwe toplaag. In december 2015 is aannemer Tennisbouw Nederland gestart met de werkzaamheden. Alle banen van de Alblasserdamse Tennis Vereniging zijn nu voorzien van dezelfde toplaag, namelijk Gravel Plus Premium.

Rond 19.00 uur had de tennisschool gezorgd voor een demonstratiewedstrijd van een half uur (dubbelspel). Vanaf 19.30 uur konden leden en niet-leden proeflessen volgen en/of deelnemen aan een openingstoernooi.

Foto± Joop Aret.

Deel dit bericht met je vrienden!