woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Zestig jarig huwelijk van de familie Terlouw

29 april 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Het was de 26ste 60 jaar geleden dat Joop Terlouw (86) en Willy Middelkoop (81) elkaar het ja-woord gaven en na eerst enkele jaren in Vlaardingen gewoond te hebben, verhuisde het echtpaar 57 jaar geleden naar de nieuwe wijk Kinderdijk, waar zij een mooie eensgezins woning in de Eksterstraat kregen toegewezen. Daar wonen ze nog steeds met veel plezier. Zij doet alle klussen zoals behangen en verven. Joop heeft tot aan zijn 49ste gevoetbald en  hij heeft o.a. twee keer de Elfstedentocht gereden. Ook heeft hij veel aan andere sporten gedaan en ook het tuinieren was een hobby van hem.

In zijn werkzame leven was hij “onderhoudsmonteur” bij o.a. Balast Nedam, waarvan hij zich de bouw van de Brienenoordbrug nog goed kan herinneren.

Willy en Joop ontmoetten elkaar tijdens de ophalen van de huur (dat was een extra taak van Willy) bij de ouders van Joop en hebben ruim drie jaar verkering gehad. Zij zijn de trotse ouders van drie dochters en grootouders van vijf kleinkinderen, waarmee ze binnenkort dit heuglijke feit hopen te vieren. Burgemeester Jaap Paans bracht hen een felicitatie bezoek op 28 april en overhandigde een prachtig foto boek.

Foto: Joop Aret.

Deel dit bericht met je vrienden!