woensdag 20 januari 2021

Alles over Alblasserdam

Wasko opent 20 juni Natuur BSO op scoutingterrein

3 mei 2016

ALBLASSERDAM - Wat moet het geweldig zijn om na een lange schooldag lekker actief te kunnen zijn in de natuur. De buitenspeelmogelijkheden zijn op het scoutingterrein en in het gebied ‘Het Lammetjeswiel’ ongekend.

Dit is de reden dat WASKO in gesprek is gegaan met het bestuur van Scouting Alblasserdam. Na goede gesprekken met de scouting en een positieve pilot met de kinderen is besloten om de stap te wagen: vanaf 20 juni 2016 is er een NATUUR BSO in Alblasserdam. Het buitenspelen en de natuur staan centraal op deze BSO. Scouting Alblasserdam is blij dat hun clubgebouw op deze mooie locatie nu ook door de week gebruikt wordt en dat op deze manier meer kinderen van de natuur kunnen genieten en er actief buiten kunnen spelen.

Alle kinderen vanaf groep 5 zijn van harte welkom om op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. voor en na schooltijd naar de NATUUR BSO te komen. De BSO is niet gebonden aan een school of vereniging. Op de Natuur BSO vinden kinderen alles wat een ‘gewone’ BSO biedt maar daarnaast is er een ruime keuze aan activiteiten in de buitenlucht. Momenteel wordt onderzocht of een Natuur dagopvanggroep ook mogelijk is zodat de allerkleinsten van 0-4 jaar ook heerlijk kunnen ontwikkelen en opgroeien in de natuur.

Op 4 juni 2016 is er van 14.00 – 16.00 uur een open dag waarop de NATUUR BSO (Savornin Lohmanweg 40 B Alblasserdam) bezichtigd kan worden. Er is ook ruimte voor het stellen van vragen..

Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende kostenberekening op maat, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Wasko, klantenservice@wasko.nl of 078-6157165.

Lees meer over:

wasko lammetjeswiel scouting
Deel dit bericht met je vrienden!