donderdag 29 oktober 2020

Alles over Alblasserdam

Jubilaris Adri Stam gehuldigd bij Soli Deo Gloria

31 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Tijdens een feestelijke bijeenkomst op zaterdag 28 mei is Adri Stam gehuldigd voor zijn 60 jarig jubileum bij Chr. Muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam. Adri werd op 26 april 1956 lid van Soli en heeft jarenlang cornet gespeeld. Later is Adri overgestapt op de bugel. Adri is een trouw lid van de vereniging waar nooit tevergeefs een beroep op gedaan wordt. Uit handen van voorzitter David van Kwawegen ontving Adri de antiek gouden insigne van de Zuid-Hollandse bond van muziekverenigingen.

Ere lid
Na deze huldiging had de vereniging nog meer voor Adri in petto. Door bestuur en leden werd Adri benoemd tot Ere-lid van de vereniging. Een speciale titel voor een speciaal lid. Door de voorzitter werd Adri omschreven als plichtsgetrouw. Ook zijn kennis van muziek en zijn motivatie om mooie muziek te maken is kenmerkend voor Adri. Echtgenote Jenny werd eveneens in het zonnetje gezet, zij heeft Adri altijd ondersteund bij de uitvoering van zijn hobby.

Deel dit bericht met je vrienden!