vrijdag 30 juli 2021

Alles over Alblasserdam

Energieloket: verdien geld met de zon

2 augustus 2016 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Een reis naar de zon is vaak - vooral in het hoogseizoen - een aardige investering. Maar de zon kan ook geld opleveren door het plaatsen van zonnepanelen. Ook op andere manieren kunt u uw woning verduurzamen. Wij hebben daarvoor het Energieloket Drechtsteden.

Energieloket DrechtstedenMet behulp van handige tools, onafhankelijke informatie en een koppeling met het lokale bedrijfsleven ziet u snel welke maatregelen interessant zijn om te nemen en welke vakspecialisten in de regio hierbij kunnen helpen. Ook biedt de website meer informatie over subsidies en groepsaankopen in de buurt en kunt u er eenvoudig offertes aanvragen.

Het Energieloket is opgericht door de 17 regiogemeenten van Zuid-Holland Zuid in samenwerking met Bleeve.nl en de maatschappelijke organisaties Drechtse Stromen, Blauwzaam, HoekscheWaardDuurzaam en de beroepsorganisaties Unetio VNI en Bouwend Nederland. Heeft u vragen? Stel ze via telefoonnummer 085 016 0210 of via e-mail: vragen@bleeve.nl.

Als ondernemer op het loket
Wilt u als ondernemer ook uw diensten of producten aanbieden op het energieloket? Neem dan contact op met de heer P. Geurts van Kessel (Bleeve), paul@bleeve.nl of telefoonnummer 06-51892728.

Deel dit bericht met je vrienden!