woensdag 14 april 2021

Alles over Alblasserdam

Gradus en Ineke Wielders waren 25 augustus 50 jaar getrouwd

26 augustus 2016 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERDAM - Op 25 augustus waren Gradus (73 jaar) en Ineke (72 jaar) Wielders 50 jaar getrouwd. Zij zijn geboren en getrouwd in de Betuwe (beiden komen uit Tiel).

Elkaar leren kennen deden ze eigenlijk in een kano op de Linge, maar de vlam sloeg pas echt over tijdens de Tielse kermis. Voordat ze 5 jaar geleden naar Alblasserdam verhuisden, hebben ze in Rotterdam gewoond, waar hij bedrijfsleider was van een apotheek.

Gradus is nu alweer 10 jaar met pensioen, en kan nu tijd vrijmaken voor z’n hobby’s: zwemmen en vogels spotten. Het echtpaar heeft twee dochters en twee kleinkinderen en ze hopen deze heuglijke dag te vieren in Drenthe. Burgemeester Jaap  Paans bracht hen op 26 augustus een felicitatiebezoek en overhandigde het mooie fotoboek over de Alblasserwaard.

Foto: Joop Aret.

Lees meer over:

burgemeester jubileum huwelijk
Deel dit bericht met je vrienden!